Kinezio tape

Találkoztam már régebben is a kinezio tape-pel. Ismertem jótékony hatásait, olvastam róla. Nem utolsó sorban pedig nagyon tetszettek ezek a színes tapaszok.

Otthoni torna. Előnyei, nehézségei

Még jól emlékszem a gondtalan lány életemre. Kemény iskola évek, de mindig volt idő a barátokra és a koncertekre. A munka ízlelgetése, de minden szerdán vagy csütörtökön már azon gondolkoztam, a hét többi napján moziba menjünk vagy vacsorázni, melyikünknél igyunk meg egy pohár bort és beszéljük ki eget rengető problémáinkat.

Szeretnél egy Nobile forma párnát?

Képzeljétek! A Nobile babahálózsák tulajdonosa inkább felajánlott egy forma párnát az ajándéksorsolásra is, csak ne kelljen videóüzenetet küldenie. Köszönjük a felajánlást! :))

Úgyhogy ezúton szeretnénk Csepreghy Rózsa üzenetét továbbítani felétek, miszerint

Herbarting az egészségért

Nagyon reméljük, hogy ez az utolsó kör a hosszú tél után, ami Szabó-Vida Zsófi hangszálait se kímélte, de ez sem tartotta vissza attól, hogy elmondja nektek, császáros édesanyaként miért javasolja a LoveYourBelly tanfolyamot ➤ amit ha május 12-én végzel el, akkor egy 1000Ft-os HerbArting-kupont is ajándékba kapsz!

Ismerd meg az egyszerűbb gyermekkor titkát!

Hogy mit csinál az “Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó”? És miért ajánl 30% KEDVEZMÉNYT NEKED? – nézd meg Faragó Ági, a Szimplán – Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó videóüzenetét!

Játékra hív az Anya Paradicsom!

20% KEDVEZMÉNYT kapsz 10.000 Ft feletti vásárlásodból Nagy Mónikától, az Anya Paradicsom – Fejlessz játszva, okosan Webáruház tulajdonosától, ha május 12-én LoveYourBelly tanfolyamon veszel részt! Hogy miért? Megkértük, hogy mondja el ő maga

Édes ízre vágysz?

Több, mint 10 éve tanítok, és rengeteg emberrel és élethelyzettel találkoztam már. Ezalatt az időszak alatt megannyi diéta divathullámot végigkövethettem.